BNY Mellon Offices – Tel Aviv

Firm
  • Client BNY Mellon,
  • size 650 sqft
  • Year 2018
  • Location Tel Aviv, Israel,
  • Industry Financial / Investments,
  • switchup has created and designed the office renovation for BNY Mellon, a financial investment institution located in Tel Aviv, Israel.

    TOZERET HA’ARETZ, an old abandoned hangar that has been renovated as an office space. The space was part of a complete renovation to a historic former abandoned warehouse building. The old, dilapidated building had to undergo a massive restoration before the office planning and design process.¬† The brick and concrete structure, once covered in paint and drywalls, were stripped to showcase the original natural materials, texture and Structural of the warehouse.

    A custom designed and defines the entrance space that looks as comfortable as a living room, providing a visual connection to the workspace while retaining privacy. A large open space for adaptable working conditions, and a custom lounge area under the double height mezzanine allows employees to enjoy a social setting while in the work environment.

    The mezzanine area is a fun zone for workers to enjoy far for the work areas with Alternative seating and a large meeting room for company conferences.

    The final result is a welcoming, flexible office, that combines workers relations and co-creation through the freedom of use of the spaces.

    Design: switchup
    Design Team: Yoni Porat, Adi Lahav
    Photography: Yoav Gurin