Copyright Agency Offices – Sydney

Firm
  • Client The Copyright Agency,
  • size 12,916 sqft
  • Year 2018
  • Location Sydney, Australia,
  • Industry Non-Profit / Government, Professional Services,
  • Wool+Hay were engaged by the Copyright Agency, a nonprofit that collects copyright fees and distributes royalties to authors, artists and publishers, to design their offices located in Sydney, Australia.

    Wool+Hay worked closely with Copyright Agency to understand their needs and create a new workplace for the team. The new space reflects what they do as an organisation on entry, and enhances the workplace culture with collaboration and social opportunities.

    Bold oversized signage is incorporated into a screen / bookshelf in the reception space, providing a unique opportunity to display the many books and authors they work with. The Breakout space is designed to be active throughout the day with working and informal meeting spaces as well as a being flexible for team gatherings.

    The result is a welcoming and soft palette with a strong biophilic approach woven through the design.

    DesignerWool+Hay
    Project Manager: Spitfire Control
    Contractor: Interior2
    PhotographyInwardoutward Photography